Skupina Tublatanka prichádza s novým klipom

14.03.2013 Bratislava

Bratislava (TASR) - Skupina Tublatanka prichádza s novým klipom k skladbe Nový vírus. Pieseň pochádza z výberového albumu Najväčšie hity No. 3 Cítim sa fajn, ktorý vydala v novembri minulého roku. 
Po dvoch rokoch nakrútila Tublatanka opäť klip, točil sa v štúdiách Atlantis na Kolibe. "S klipom sme všetci v skupine spokojní. Jeho výroba trvala síce dlhšie, ako sme predpokladali, ale pri strihu a hlavne postprodukcii si video vyžiadalo veľa času a trpezlivej práce. Ďakujeme štábu Tibora Pataya. Chceli sme spolu s režisérom Jozefom Kohárym urobiť klip, ktorý nebude klišé, klip s nekomerčným a zaujímavým obrazom a svojskou atmosférou," uviedol pre médiá líder Tublatanky Martin Ďurinda.
Skupina Tublatanka má na konte desiatky úspešných klipov. Dáva si záležať, aby jej klipy neboli len o hudbe, ale aby vyjadrovali aj názor a myšlienky skupiny. "Pieseň Nový vírus kritizuje dnešnú konzumnú spoločnosť. Videoklip dáva skladbe ešte ďalší rozmer. Reagovali sme na súčasnú dobu prinášajúcu aj veci, ktoré v minulosti neboli až také bežné a ľudia v nej ľahko podľahnú mediálnemu tlaku a často strácajú zmysel k naozajstným hodnotám," dodal Ďurinda.
Skladba Nový vírus je bonusovou piesňou výberového albumu Najväčšie hity No. 3 Cítim sa fajn. Album obsahuje 19 energických rockových piesní Tublatanky od roku 1994 až po súčasnosť a u fanúšikov má veľký úspech.
 

Vyberte región